sábado, 18 de agosto de 2007

Dia de traspaso

Hola,

ayer nos dedicamos a viajar para llegar a Krabi. De Chiang Mai a BKK y de BKK a Krabi. Total que nos pasamos buena parte del dia en los aeropuertos.

Los viajes fueron bien, en la compania Thai que la verdad, le da 100 patadas a Iberia. En uno de los viajes le dio un mareo a una senora que estaba detras nuestro y pidieron un medico como en las peliculas, aparecieron 5 o 6, todos de primera clase. Es el mareo mejor atendido de toda la historia!

Krabi es un pueblo un poco feucho pero con unos manglares delante que tienen buena pinta. Desde aqui haremos hoy una excursion a los PN de alrededor y a la playa de Raylay en un coche que hemos alquilado, espero que esto de conducir por la izquierda no nos traumatice demasiado.

De momento poca cosa mas, esperemos que no nos llueva mucho pq aqui pega fuerte el tema monzon y esta manana ha llovido.

Apa macus, si tenemos ganitas esta noche os mandamos otra entradita mas, sino la haremos manana desde las islas Phi Phi.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

En l'última crónica faltava més informació sobre la malaltia de l'Oscar.
Li raja molt el nas ?
Encara pot anar observant les belleses locals ?
A part d'això molt maca les aventures. Això del mercadillo special for us, no se a que m'ha recordat eªª Klaus i Xavi ?
Jo aquí tinc unes angines de campionat, porto una setmana amb antibiotics i iboprufeno. Espero millorar. Vinga que us quedam pocs dies disfruteu que això és molt bónic
Roger

Anónimo dijo...

Hola, avui estic a la segona classe q em dona l'Anna. Em feu enveja de lo bé q us ho passeu.
Els q teniu el nivell D de català aviam si practiqueu al blog! ja ja !!!
La festa major de Gràcia està molt animada.
Molts petons nostres.

"mare"

Anónimo dijo...

Holaaaa!!
He fet una ullada ràpida al blog (dp m'hi entretinc més,eh? Veig q esteu visitant llocs guapissims...Em feu enveja amb aquests trekkings, jo acabo de tornar d'una setmaneta pel sud de l'Ariege, he fet el cim del Mont Valier, entre d'altres patejades...una zona molt recomanable (tb plovent i molt humida!).

A seguir disfrutant!

Petonets a tots/es

Maria (si?Martínez...

Anónimo dijo...

holesss!todas y todos, para que tengais todo el apoyo del mundo pues que lo sepais animos desde aqui, y que jarta de envidilla pa los que no hemos echado la pata, en fims. Ah! lo comento me gusta la musica propia de cada pais, je,je. Y en mi buzon no veo nada de postalitas, hummm?
Bueno chiquetes molts petonets per totes muac.
ció

Anónimo dijo...

Hola macos,
on estan les fotos del llocs supercinematogràfics? Home, estaria bé un apartat especial pel tema, oi? Petons.

Anónimo dijo...

Hola phi phi nois i noies!!! Com va tot?? Ei, que ja trigueu a penjar cosetes.... i esas fotiquis de las Phi Phi!!!!! Suposo que les deveu estar assaborint a cada moment, ummmmm!!! Vinga, que això ja s'acaba!!
Per aquí de super tranquis... o sea sense fer res!!! Fent sofing que també va bé! (quina sensació més rara!!), una sortideta per les festes de Gràcia i poca cosa més... perquè de pluja en pluja...
Petonets i abraçades!!!!!
Eva