miércoles, 15 de agosto de 2007

Treeking (2a part)

El segon guia preparant el picnic


Al mati, amb la patxorra tipica de la gent d'aqui, esmorzem i comencem la caminata, que avui es mes llarga. En tres hores arribem a unes cascadetes molt maques on tots ens refresquem a lo anunci "Fa". La caminata segueix entre boscos de bambu molt macos. El temps acompanya i no ens plou, tot i que la xafogor es intensa.
Unes escaletes al mig del cami

Anunci Fa (amb la peste que fotiem....)


Despres de menjar un delicios picnic d'arros en fulla de platan, arribem al lloc on ens esperen uns elefant molt entremaliats. Ens pujem per parelles: A la Klaus i a mi ens toca un de petitonet i molt bon jan, a l'Alex i la Mab els toca el mes gran i xungo, que fotia el que li sortia de la "trompa": s'apartava del cami per arrancar blat de moro plantat o per jugar a tirar una liana. A la Mabel quasi li dona un atac de cor.....

El grup d'elefants. El primer es el punkarra, que s' anava menjant la collita de blat de moro

Despres de caminar mitja horeta mes arribem a un poblat de la etnia Darang, on ens refresquem, sopem arros? (us ho podeu creure?) i els nens ens fan un espectacle de danses i cansons tipiques seves. Tot seguit ens animem nosaltres i acabem cantant tots.

Despres de dormir 11 hores..... (amb la patxorra tipica d' aqui. Potser es que al mon occidental som uns estressats.....), sortim de la caseta i ens sorpren un mini mercadillo montat especialment per nosaltres..... evidentment comprem els primers regalitos.

Dones Darang


Avui caminem nomes un parell d'horetes i, despres del dinar: bambu-rafting !!. (La veritat es que de rafting tenia el que jo de monjo budista): molt i molt tranquil pero que s'ha animat gracies al katxondeo dels 3 guies i a les nostres ganes de remullar-nos. Embestides de balses, assalts i abordajes, riures i tots, menys els italians, a l' aigua.



Inici tranquil del bambu rafting. Tothom esta encara sec

Foto de grup

No hay comentarios: